DESPRE NMN SI NAD:

"Nicotinamide Mononucleotide, a Key NAD+ Intermediate, Treats the Pathophysiology of Diet- and Age-Induced Diabetes in Mice" - Acest studiu a fost publicat în revista Cell Metabolism în 2011 și a fost realizat de cercetătorii din cadrul Harvard Medical School. Acesta a evidențiat efectele benefice ale NMN asupra metabolismului glucozei și a rezistenței la insulină la șoareci.

"Nicotinamide Mononucleotide, an Intermediate of NAD+ Synthesis, Protects the Heart from Ischemia and Reperfusion" - Această lucrare, publicată în revista PLOS ONE în 2014, a evidențiat efectele protectoare ale NMN asupra inimii într-un model animal de ischemie și reperfuzie.

"Long-Term Administration of Nicotinamide Mononucleotide Mitigates Age-Associated Physiological Decline in Mice" - Acest studiu, publicat în revista Cell Metabolism în 2016, a arătat că suplimentarea cu NMN a redus deteriorarea funcției fizice și a metabolismului energetic la șoarecii în vârstă.

"Elevation of NAD+ Levels by Nicotinamide Mononucleotide Supplementation Improves Visual Function and Mitochondrial Dynamics in Aged Mice" - Această lucrare, publicată în revista Aging Cell în 2016, a analizat efectele NMN asupra funcției vizuale și a dinamicii mitocondriale la șoarecii în vârstă și a constatat îmbunătățiri semnificative.

Acestea sunt doar câteva exemple de publicații relevante. În plus, este important să menționez că cercetarea în domeniul NMN este în continuă desfășurare, iar noi studii sunt publicate periodic. Pentru a fi la curent cu cele mai recente cercetări, este recomandat să consultați bazele de date științifice precum PubMed și să căutați publicațiile de specialitate în domeniul gerontologiei, metabolismului sau suplimentării cu NMN.

Nu sunt produse în această categorie.