1. PLATA RAMBURS LA LIVRARE
Puteti plati produsele comandate in momentul in care curierul v-a livrat coletul. Suma pe care trebuie sa o platiti este cea comunicata in momentul confirmarii comenzii de catre noi.

2. PLATA ONLINE CU CARDUL
2.1 La Sc Carusel Lptg Team S.R.L, plata online cu cardul se poate face folosind serviciile https://www.euplatesc.ro/index.php, unul dintre cei mai mari procesatori de carduri din Romania. Astfel asigurand, protectia si confidentialitatea datelor introduse, la cel mai inalt grad.

2.2 Puteti cumpara produsele noastre on-line urmand 3 pasi:

 • Selectati produsul pe care doriti sa-l achizitionati si apasati pe linkul "Comanda"
 • Introduceti datele dvs. personale.
  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre S.C. CARUSEL LPTG TEAM S.R.L., nici de catre euPLATESC.ro .
 • Introduceti datele despre credit/debit card/card de credit:
  Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele LibraPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.
  Sistemul "3-D Secure" permite plata online cu urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard.
  Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.

TOATE PRETURILE AFISATE PE SITE CONTIN TVA!